Ние се стремим да локализираме нашия сайт в колкото се може повече езици, колкото е възможно, но тази страница в момента е машина за превод, използвайки Google Translate. близо

Вземи отговори от нашите
Общността на компютърни специалисти

Презаписване редактирано от устройство за съхранение на USB външна се стартира, като WORD, тя не е пълна, дори след като вечно, и повторно пускане в експлоатация, много спре компютъра, то вече не е в състояние за достъп до USB файлове. Настояща ситуация, неохотно, след редактирането да направите копие от USB към PC вътрешния файл, който превъзхожда по начин да се копира от вътрешния FAL да USB. Възходът, като WORD, в сравнение с предходната предприема дълго време около 10 пъти. Registry и т.н. са ремонтирани с честа PCReviver, но не се подобри. Модели LenovoUltrabook. Windows


Запитан от
野口 猛
2016/01/21 01:16
0 Like It
Презаписване редактирано от устройство за съхранение на USB външна се стартира, като WORD, който не е завършен до века, модели LenovoUltrabook. Windows10
Операционна система:
iOS
Отговор на този въпрос
Най-добър отговор

 
Отговорено от
Lokesh Yadav
2018/12/19 14:02
Здравейте,

Устройството с перо, което не показва данни, но използва пространство, е една от основните причини за бедствие при загуба на данни. Той обикновено ви пречи да виждате данните си, докато проверявате използваното пространство и неизползваното място се показва правилно. И най-много възможно за този проблем е вирусната атака. Някои неизвестни вируси могат не само да заразят файловете ви, но и да ги скрият. Той създава празен пряк път на файловете и папките ви, които не водят до никъде.

Следвайте двата метода по-долу, за да поправите грешката и да възстановите данните:

Метод 1. Разгънете файлове, използващи CMD, докато дисковото устройство не показва данни

1. Свържете USB писалката или флаш устройството към компютър. Отворете Windows Explorer> Отидете на Инструменти> Опции за папки> Отиди в раздел Изглед> Провери "Показване на скрити файлове". Това ще гарантира, че файловете и папките не са в скрит режим.
2. След това кликнете върху менюто Старт -> Изпълни -> Въведете cmd и натиснете Enter. За да покажете данните за дисковете на писалката, въведете командите: attrib -h -r -s / s /dk:\*.* и натиснете Enter. Тук трябва да замените "К" с писмото с писалка.
Сега всички ваши файлове ще започнат да се показват на вашето USB флаш устройство или дисково устройство. Ако виждате папка без име, преименувайте я, за да възстановите нейните данни.

Метод 2. Възстановяване на файлове с софтуера за възстановяване EaseUS, когато писалката не показва данни

Ако горните стъпки не помогнаха, опитайте се да изтеглите данните си с възстановяване на данни от диск EaseUS, популярен софтуер за възстановяване на данни от трети страни. Изпълнява се добре, за да възстановите файлове с пряк достъп или скрити файлове от USB писалка или флаш устройство. Тук, ако данните за дисковете на писалката не се показват поради вируса, първо трябва да сканирате вашето USB устройство за вируси, за да премахнете вируса.

Надявам се това да помогне.

За разбирането,
Lokesh


Отмени

Все още няма отговор все още.

Добре дошли в Reviversoft Answers
ReviverSoft отговори е място, където да попитате всеки въпрос, който трябва за вашия компютър и да го отговори от експертната общност.
Публикувайте въпроса си
Посъветвайте се с Вашия въпрос към общността сега
Подобни въпроси
คือ เวลา เปิด เครื่อง ที ไร จะ ขึ้น มา ให้ กด ทุกที ค่ะ ถ้า ไม่ กด ก็ เข้า โปรแกรม อื่น ไม่ ได้ เลย
VIEW ОТГОВОРИ
2
Покажи пълния въпрос
Имате проблеми с компютъра си?
Завършете безплатно сканиране на компютър, като използвате Driver Reviver сега.
Сваляне
Стартирайте Свободно сканиране
Спестете 80% сега
Увеличете ВАШИЯ компютър с нашата най-добра пакетна сделка досега